Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lezing: Quantum Flo – Huub van Elsen

4 november @ 19:30 - 22:00

€8,00

Stress is een van de belangrijkste oorzaken waardoor de levensenergie afneemt als gevolg van onopgeloste emotionele patronen en negatieve ervaringen, zoals angsten en beperkingen ten koste van het algemeen welzijn.

Door in een homogeen hoog energieveld te zitten zoals bijvoorbeeld onder een boom, ontspant en ontstrest men. In de Quantum Flo wordt een hoog informatief homogeen energieveld gecreëerd door middel van geavanceerde ingebouwde elementen van licht, geometrie en klanken van muziek van 432/528 frequentie, die een verruimende ervaring van ontspanning en eenheid oproepen.

In deze lezing probeer ik met Jip en Janneke taal de werking van de Quantum Flo uit te leggen.

 

Over de spreker: Mijn naam is Huub van Elsen, het elfde kind uit een gezin van 16 kinderen. De reactie op opmerkingen van “dat kan niet” hebben mij altijd uitgedaagd om eens verder te kijken als de nergens toe leidende genoemde opmerking.

Ruime tijd ben ik werkzaam geweest op het MBO als docent telecommunicatie. Mijn interesse ging verder dan de gebruikelijke leerstof voor MBO studenten. Zo kwam ik in de wereld van informatie en energieën. Zo ontstond het begrip informatieveld en wat dat voor ons kan betekenen of betekent.

Doordat ik mijn inzichten deel, kwam ik in contact met een groep wetenschappers uit America. Zij noemen zich de “new scientists”. Marc Newkirk, één van hen uit Texas was zeer geïnteresseerd in mijn ideeën. Zo maakte ik kennis met hem en de praktische toepassing van hogere energievelden, de Quantum Flo. 

Gegevens

Datum:
4 november
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€8,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

Loge Den Haag van de TVN
E-mail
tvndenhaag@gmail.com

Locatie

Zaal van Vrij-Katholieke Kerk st Albaan
Rietzangerlaan 2A
Den Haag, Zuid Holland 2566SV Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie