Fluitend door het leven

Fluitend door het leven

Leer genieten van je eigen aansturing(spunt)

Hoe werkt het? Hoe word ik me er bewust van? Hoe kan ik er bewust op reageren?

 

Cursus R & A Esoterie over je eigen aansturingspuntDe gehele schepping, dus ook de kosmos, de aarde en de mens, heeft te maken met bepaalde wetmatigheden. Deze wetmatigheden zorgen voor de evolutie en de ontwikkeling van al het leven en haar bewustzijn.

De schepping is een evolutionair proces, waarbij het niet alleen gaat om de creatie van nieuwe dingen maar ook om de ontwikkeling van ons als wezens tot een hoger evolutionair niveau.

Nu is het niet zo dat er al een volledig plan voor deze ontwikkeling klaarligt. De energie, waaruit de kosmos is opgebouwd is gericht om verder in bewustzijnsontwikkeling te groeien.

Dit is een drijvende kracht, die er sturing aan geeft. Deze aansturing is één van de wetmatigheden van de schepping en wij noemen dit ”het aansturingspunt”.
Het aansturingspunt geeft ook richting aan onze eigen ontwikkeling, dit geldt voor ons als mens, maar ook voor alle wezens om ons heen en alle wezens in de kosmos.

Het is de drijfveer, het verlangen, de wens om verder te kunnen en de wil om de mogelijkheden te ontdekken om iets nieuws te creëren en hierdoor onszelf beter te leren kennen. Door onszelf te leren kennen, leren we ook onze mogelijkheden kennen. Het is een kracht die ons hoe dan ook indirect voortstuwt.

Locatie: Laan van Meerdervoort 1A, 2517 AA Den Haag
Dag en tijdstip: Zaterdag 10.30 – 13.00 uur. Zaal geopend vanaf 10.15 uur. Koffie en thee zijn gratis
Data 2019: 21 september, 5 oktober, 2 november, 30 november
Data 2020: 25 januari, 22 februari, 21 maart, 18 april, 16 mei, 6 juni
Deelname: € 112,50

Werkvormen:

Uitwisseling | Informatie | Healing Tao-oefeningen | Meditatie | Thuiswerk | Oefeningen |

Meer informatie en aanmelden bij Rien van der Linden, 06-28 46 68 14 of Anitha Kreuijer, 06-38 23 31 49. Je kunt ook mailen naar esoterischeartikelen@gmail.com
Download hier de flyer Fluitend door het leven

Hoe meer je op je kosmische pad komt, hoe meer jij je in je leven bewust wordt van je eigen aansturingspunt en de richting van het leven, waarvoor je gekozen hebt. Hierdoor heb je de keuze om je verantwoordelijkheid te nemen, je keuze te accepteren en opent het de mogelijkheid om fluitend door het leven gaan.

cursussen