Laden Evenementen

« Alle Evenementen

2e van drie Meditatiebijeenkomsten

19 oktober @ 10:30 - 12:00

€5,00

Meditatie met Yoff Kau, Loge Den Haag van de TVNMijn naam is Yoff Kau (spreek uit Joof). Ik ben geboren in Canada en op mijn negende naar Nederland verhuisd. Als jonge spruit ben ik al gefascineerd geraakt door het spirituele. Zo’n tien jaar geleden ben ik op het spoor gekomen van de theosofie en in de jaren daarna dankbaar lid geweest van de meditatiegroep van Ineke Vrolijk, waar ik veel heb geleerd. Uiteindelijk ben ik lid geworden van de Loge Den Haag, waar ik ook een rol vervul als algemeen ondersteunend bestuurslid.

Wat meditatie betreft zie ik zie mezelf zeker niet als deskundige, maar ik zie mezelf vooral als iemand die graag samen met anderen verder leert en verder groeit. Het is een pad dat zich alsmaar verder beweegt, zich ontwikkelt en mij meeneemt. Een pad dat niet per se een vastomlijnd doel heeft en voor mij een reis is zonder eindpunt. Ik kijk ernaar uit om weer samen te mediteren en de theosofische kennis en teksten daarin een plek te geven.

Mijn ervaring met meditatie is breed en algemeen en komt voort vanuit mijn ervaring met o.a. diverse dans- en yogavormen, alsmede door mijn werk als shiatsu therapeut en Hawaiiaans masseur.

Verder vul ik mijn dagen met het ontwerpen en uitvoeren van textiele werkvormen in samenwerking met jonge ontwerpers van dit moment. Met name op het gebied van breien en spinnen. En mag ik graag eens een mandala tekenen of een liedje zingen. En nog zoveel meer…

Laatste bijeenkomst: 7 december

Gegevens

Datum:
19 oktober
Tijd:
10:30 - 12:00
Kosten:
€5,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Loge Den Haag van de TVN
E-mail
tvndenhaag@gmail.com

Locatie

Groepsruimte woongemeenschap Mozartheuvel
Mozartlaan 243 B
Den Haag, Zuid Holland 2555 JE Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie