Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Helende Kring

21 augustus @ 19:30 - 20:00

Gratis

Laatste Helende Kring van dit seizoen.

Als theosofen laten we ons inspireren door boeken, maar de bedoeling is om het geleerde ook in praktijk te brengen door in liefdevolle aandacht naar elkaar om te zien. Veel loges houden dan ook genezingsdiensten waarbij gemediteerd wordt en helende of troostende energie gestuurd wordt aan mensen die dat nodig hebben.  In onze loge is door Marijke Trouw in samenwerking met de Loge Amersfoort een bestaand genezingsritueel dusdanig aangepast dat het ook via Zoom uitvoerbaar is. Dit initiatief hebben we de Helende Kring genoemd.

Met elkaar willen we een ‘Kring’ vormen van verhoogde energie om heling te bevorderen voor alles wat dat nodig heeft. Dat kan zijn voor mensen, maar ook voor allerlei situaties en voor Moeder-aarde. Dat gaat in een aantal stappen die toegelicht zullen worden. Het geheel zal ongeveer een half uur duren. 

Leden ontvangen voorafgaand aan iedere sessie automatisch de ZOOM-link. Ook mensen van buiten de loge mogen deelnemen. Hoe meer mensen deelnemen hoe krachtiger de energie. Mail naar tvndenhaag@gmail.com voor de ZOOM-link. 

Gegevens

Datum:
21 augustus
Tijd:
19:30 - 20:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

via ZOOM
Nederland

Organisator

Loge Den Haag van de TVN
E-mail
tvndenhaag@gmail.com