Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Stadswandeling: ‘Aandacht, Schepping, Evolutie’ – Frank Tuinstra

4 mei @ 10:30 - 13:00

Graag aanmelden voor 3 april 2024! Dit geldt zowel voor de wandeling als voor het koffiedrinken vooraf en de maaltijd na de wandeling i.v.m. reserveren bij het restaurant.

De wandeling “Aandacht, Schepping, Evolutie” verhaalt aan de hand van ornamenten en sculpturen stapsgewijs over de ontwikkeling van de innerlijke planeten van de mens, door de alchemisten ook wel “onze metalen” genoemd, door yogi’s “chakra’s”.
Deze “transmutatie” van de metalen speelt een belangrijke rol bij het bereiken van de staat van verlichting, de realisatie van de Steen der Wijzen.
Tijdens de wandeling komt uitgebreid ter sprake hoe we deze ontwikkeling een handje kunnen helpen, maar ook wat de gevaren daarvan kunnen zijn.

Frank Tuinstra bestudeert al jarenlang de westerse mysterietraditie. Hij geeft regelmatig lezingen over de relatie tussen deze mysteriën en het alledaagse leven. Symboliek en folklore binnen de westerse cultuur krijgen daarmee een nieuw, verhelderend perspectief. Daarnaast volgde hij opleidingen binnen de Traditionele Chinese Geneeskunst op het gebied van acupunctuur, voeding en geneeskrachtige kruiden.

We kunnen vanaf 10:00 uur verzamelen bij restaurant Megu in de Korte Molenstraat 15, 2513 BM Den Haag. Hier kan men (voor eigen rekening à 6 Euro) koffie of thee met traktatie bestellen waarna we om 10:30 met de wandeling beginnen. Na afloop komen we weer terug bij Megu en kan je, als je dat wil, genieten van een vegetarische lunch (voor eigen rekening à 15 Euro).

Gegevens

Datum:
4 mei
Tijd:
10:30 - 13:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Loge Den Haag van de TVN
E-mail
tvndenhaag@gmail.com