Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop voor leden: ‘Van vulling naar voeding: voedsel als medicijn’

16 januari 2023 @ 20:30 - 22:30

Net zoals mevrouw Blavatsky verlicht werd door de oude wijsheid uit het Oosten, is ook op het gebied van voeding en heling nog veel te halen uit dit deel van de wereld. Na de initiële opkomst in de 70’er jaren is de macrobiotiek verder gegroeid en toegankelijker geworden. Samen met de 5-elementenleer biedt dit een schat aan informatie om ons gezond en smakelijk in evenwicht te houden.

Op deze ledenavond zullen Yoff Kau en Ria Schopman een aantal gerechten bereiden. Yoff zal ons meer vertellen over voeding volgens de 5-elementenleer (Traditionele Chinese Geneeskunde) en uitleg geven over de de macrobiotiek. Natuurlijk mogen de aanwezigen ook meehelpen en meeproeven!

Yoff Kau voltooide in 1999 de 4-jarige beroepsopleiding shiatsu therapeut (hbo-niveau) aan de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu (NSKS). Hierbij kwam ook de 5-elementenleer regelmatig aanbod. Naast shiatsu therapeut is zij momenteel ook werkzaam als DO-IN en yogadocent.

Als bijscholing volgde zij enkele jaren geleden, samen met Ria Schopman, de workshop ‘Japanse medicinale voeding’ bij de NSKS. Yoff is sinds 2019 lid van de Loge Den Haag en sinds 2021 bestuurslid.


Ria is al 10 jaar lid van de Loge Den Haag en sinds september 2020 voorzitter. Yoff en Ria zijn al langer dan 40 jaar bevriend en delen, naast heel veel andere onderwerpen, de interesse in gezonde voeding.

 

 

Gegevens

Datum:
16 januari 2023
Tijd:
20:30 - 22:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisator

Loge Den Haag van de TVN
E-mail
tvndenhaag@gmail.com

Locatie

Groepsruimte woongemeenschap Mozartheuvel
Mozartlaan 243 B
Den Haag, Zuid Holland 2555 JE Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie