Door een gebroken enkel moest ik (letterlijk) pas op de plaats houden…

Lezing 231017 Loge Den Haag van de TVN, Helene Lammerding

Op maandag 23 oktober heeft Helene Lammerding een presentatie gehouden over ‘de Wijsheid van het Lichaamsbewustzijn’. Helene heeft zich al vele jaren ontwikkeld en geschoold op diverse spirituele gebieden. De laatste jaren heeft ze ontdekt hoe ze contact kan maken met haar eigen lichaamsbewustzijn. Door een gebroken enkel werd ze gedwongen (letterlijk) pas op de plaats te houden, waardoor ze tijd kreeg bij zichzelf naar binnen te gaan en de thema’s die zich aandienden onder ogen te zien. Ze kreeg de inspiratie om op een nieuwe manier te kijken naar gezondheid en een methode te ontwikkelen om tot Heelheid te komen.

Je kunt met je lichaamsbewustzijn in contact komen en er vragen aan stellen. Het kent al onze ervaringen, talenten, maar ook de pijnplekken die we allemaal hebben. Je kunt vragen stellen waarop met ja of nee geantwoord kan worden. Je spreekt af wat je voelt of hoort bij ja en wat bij nee. Door verder te vragen kun je ontdekken waar/wanneer de oorzaak ontstond. En kan de heling plaatsvinden.

Helene liet zien hoe het in de praktijk werkt door bij een paar mensen ter plekke een klacht te behandelen, de oorzaak boven tafel te krijgen en op te ruimen.

Het was een bijzondere en interessante avond. Dank je wel Helene!

Voor meer info: zie Helene’s website www.heelzijn.nl

Foto’s: Wiets Burcksen-van Essen. Meer foto’s ziet u in het bericht op onze Facebookpagina.

lezing verslag

Aankomende evenementen