Lezing 23 oktober, Helene Lammerding: De Wijsheid van het Lichaamsbewustzijn

Helene Lammerding De wijsheid van het Lichaamsbewustzijn 231017, Loge Den Haag TVN

De Wijsheid van het Lichaamsbewustzijn, Helene Lammerding, lezing Loge Den Haag TVNAanvang: 20.00 uur
Adres: Laan van Meerdervoort 1-A, 2517 AA Den Haag
Prijs: gratis voor leden, niet-leden € 6,-

Helene Lammerding. studeerde klassieke homeopathie (scriptie Tropische Ziekten), kunstzinnige vorming en imaginatietherapie, waaronder de basisvaardigheden Hypnotherapie. Ook volgde ze de opleiding Familieopstellingen bij Wolfgang Könighaus van 2001-2007. Samen met hem heeft ze de seminars ‘Nederlands Indië’ opgezet en hierdoor kunnen ervaren welke impact haar jeugdjaren op haar leven gehad hebben. Sinds 2001 is ze ook NLP-practitioner.

In deze lezing doet Helene Lammerding verslag van haar ervaringen met het Lichaamsbewustzijn. Sinds juni 2015 heeft ze doorlopend in contact gestaan met haar Lichaamsbewustzijn en er een goede relatie mee opgebouwd. Het Lichaamsbewustzijn is al levenslang, dus al onze levens bij ons; het kent ons verleden, heden en toekomst. Het zal ons iedere keer pakketjes aanbieden om naar te kijken. Aan ons de keus om ermee aan de slag te gaan.

Stress, conflicten en trauma’s veroorzaken vervuiling in onze cellen, omdat we niet geleerd hebben de emoties, die hierdoor opgeroepen worden, te verwerken. Met hulp van ons Lichaamsbewustzijn kunnen we onze cellen bevrijden van alle onverwerkte emoties. In dit opschoningsproces gaat het om leegmaken, loslaten en vergeven.

Download hier uitgebreide achtergrondinformatie over alle lezingen en films van het seizoen 2017-2018 of ga naar de pagina lezingen.

openbare activiteiten

Aankomende evenementen